Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programı davetiyesi ve prova hakkında bilgilendirme aşağıdadır.

Nis

8 Nisan Cumartesi günü velilerimize yönelik olarak Okul Müdürü Hakan İPEK tarafından Güvenli İnternet Kullanımı konulu eğitim verilecektir. Tüm velilerimizi belirlenen saat okulumuza bekliyoruz.

Bu kapsamda;

1-      2022-2023 ders yılının 12 Eylül 2022 tarihinde başlayacaktır.

2-      Okul öncesi eğitim ile ilkokul 1 inci sınıfa başlayacak öğrenciler için 05 Eylül - 09 Eylül 2022 tarihleri arasında uyum (oryantasyon)  eğitimlerinin yapılacaktır.

3-      Okul öncesi eğitim ile ilkokul 1 inci sınıfa başlayacak öğrencilerimizi 05 Eylül Pazartesi günü Saat 10.00'da velileri ile birlikte okulumuza bekliyoruz.

4-      2, 3, 4 ve Özel Eğitim Sınıfı Öğrencilerimiz 12 Eylül Pazartesi günü başlayacaklardır.

5-      Okul öncesine öncelikle 5 yaş çocukların kaydı yapılacaktır. Okulumuzun kayıt alanındaki bütün 5 yaş çocukların kaydı yapıldıktan sonra fiziki imkânlarımızın yeterli olması halinde 4 veya 3     yaşındaki çocukların da kaydı yapılabilecektir.

6-      Okul kıyafetlerimizde herhangi bir değişiklik yoktur.

7-      2022 – 2023 Eğitim Öğretim Yılına ilişkin İş ve İşlemler, Bakanlığımızın 22/08/2022 tarihli ve E-83203306-10.03-55644545 sayılı yazılarında belirtilen talimatlar çerçevesinde yürütülecektir.

Değerli Velilerimiz

Okulumuz bünyesinde bağlama kursu açılacaktır.  İstekli öğrencilerimizin isimlerini bildirmenizi beklemekteyiz.

·         Gelecek Yıl için 2, 3, 4,  5, 6, 7 ve 8. Sınıfta öğrenim görecek öğrenciler

·         Müziğe ilgili öğrenciler

·         Bağlaması olan veya alabilecek durumda olan öğrenciler

·         Bağlaması olmayan ama yetenekli, müziğe ilgili öğrencilerimize bağlama desteği verilmeye çalışılacaktır.

·         Kurs aynı zamanda yetişkinler için de açılacaktır.

·         İstekli tüm halkımızı başvuru için okulumuza bekliyoruz.

·         Kurs ücretsizdir.

Velilerimizin Dikkatine;

Yaz boyunca her hafta Cuma günü saat 11.00'da Düğün Salonunda (Atatürk Anıtının karşısı) Halk Oyunları Eğitmeni Ahmet Sezgin rehberliğinde Halk Oyunları çalışması yapılacaktır.

Çalışmaya tüm öğrencilerimizin katılmasını beklemekteyiz. (1'ler, 2'ler, 3'ler, 4'ler)

Çalışmaya katılım ücretsizdir.

Çalışmaya gelecek olan öğrenciler spor ayakkabı,  spor kıyafeti, su vb. kişisel eşyaları ile gelmeleri gerekmektedir.

Çalışmalar yaz boyu aralıksız sürecektir.

Okullar açıldığında ise okul saati ile uyumlu olarak planlama yapılacaktır.

Bu önemli etkinliğe katılmaya istekli olan öğrencilerimizin sınıf öğretmenlerine isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.

Ören İlkokulu Müdürlüğü

Değerli Velilerimiz.;

12 Mayıs 2022 Perşembe günü (yarın) saat 12:00 'de okulumuz Resim Atölyesi (Sarı Bina) Kemalpaşa'dan gelecek uzman rehber tarafından" Yaz tatilini nasıl verimli değerlendirebiliriz " konulu seminer verilecektir.  Lütfen bu önemli semineri kaçırmayınız. Ortaokula hazırlanma konusunda size yardımcı olacağını düşünüyoruz.

Okul Öncesi Şenliğimize tüm vatdandaşlar davetlidir.

TARİH: 12 Mayıs 2022 Perşembe

SAAT:11.30

YER: Ören Meydanı (Muhtarlık önü)

Nis

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında yapılmakta olan Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı, 2021-2022 Dönemi öğrenim gören ve öğrencilerine yetenek taraması 5. sınıf, 4.sınıf 3.sınıf genel ölçümleri yapılacaktır.

Yetenek taraması ölçümleri Kemalpaşa Kaymakamlık Makamının onayı ile 25 Nisan 2022 saat 11.30'da Armutlu Spor Salonunda gerçekleştirilecektir.

Yetenek taraması ölçümlerine 3 ve 4. sınıf öğrencilerimizden aşağıdaki veli izin dilekçesini dolduranlar katılabileceklerdir. Veli izni olmayanlar katılamayacaklardır.

Öğrencilerin yetenek taraması ölçümleri gönüllülük esasına göre yapılacaktır.

Nis

21 Nisan Perşembe günü saat 14.00'da okulumuz bahçesinde, Kemalpaşa Belediyesi organizasyonu ile düzenlenecek olan "23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği", Arnavutluk, Bulgaristan, Gürcistan ve Makedonya'dan gelecek 200 çocuğumuzun okulumuzda misafir edilmesiyle gerçekleştirilecektir. Şenliğimize tüm velilerimiz ve mahalle halkımız davetlidir.

Tarih: 21 Nisan Perşembe

Saat:14.00