T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / KEMALPAŞA - Ören İlkokulu

ÖĞLE ARASI ÇIKIŞ İZNİ HAKKINDA

 

Sayın Velimiz;

Okulumuzda saat 12:40 ile 13:40 arasında 60 dakikalık “Öğle Tatili” uygulaması yapılmaktadır.

 

Bu sürede öğrenci; mümkünse evine giderek dinlenecek, öğle yemeğini yiyecek, diğer ihtiyaçlarını giderecek ve 13.40’da tekrar okula dönmüş olacaktır.

 

Okulda kalan öğrenciler, öğle yemeklerini kantin ve yemekhanede yiyeceklerdir. Kalan sürede ise; nöbetçi öğretmen gözetiminde belirlenen alanlarda ihtiyaçlarını giderip, mevsim şartlarına göre bahçede oynayarak veya sınıflarında bulunarak bu öğle tatili süresini geçireceklerdir.

 

Güvenlik açısından öğle tatilinde okul dışına çıkacak öğrenciler için ”Okul Dışına Çıkış İzin Kartı” uygulaması yapılacaktır. Bu nedenle öğle tatilinde okul dışına çıkacak öğrencilerin velilerinin aşağıdaki formu indirip, çıktı alıp bizzat okula gelip müdür yardımcısına teslim etmesi ve izin kartı alması gerekir. 18/09/2023 tarihinden itibaren okul dışına çıkışlar izin kartı ile gerçekleştirilecektir.

 

Ayrıca; ders saatleri içerisinde hiçbir öğrenci okul dışına bırakılmaz. Herhangi bir nedenle ders saatlerinde okul dışına çıkması gereken öğrenci olursa; mutlaka velisi tarafından izin alınacak ve izin kâğıdı sınıf öğretmenine teslim edildikten sonra velisi ile birlikte okul dışına çıkılacaktır. İzin kâğıdı olmayan öğrenci, velisi ile de olsa okul dışına çıkarılmayacaktır.

 

Tüm velilerimize duyurulur.

 

ÖĞLE ARASI ÇIKIŞ VELİ İZİN FORMU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...>>>

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.09.2023 - Güncelleme: 04.09.2023 23:37 - Görüntülenme: 109
  Beğen | 0  kişi beğendi