İZMİR / KEMALPAŞA - Ören İlkokulu

Mrt

Okulumuzda, 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle tüm yurtta eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "Deprem Tahliye Tatbikatı" başarıyla tamamlandı.

Mrt

Türk Kızılay'ı tarafından başlatılan ikinci el tekstil ürünleri projesine öğrencilerimizle beraber destek verdik.

Şbt

Okulumuz yeni haftaya hazır.

Şbt

Okulumuz 1-B Sınıfı doğasever öğrencileri, öğretmenleri Zühal Akdoğan Korkmaz önderliğinde "Doğanın Koruyucuları" (Guardians of Nature) adlı e Twinning projesine başladılar. Öğrencilerimiz bu proje ile tüm canlılar için daha yaşanılabilir bir dünyanın mümkün olduğunu düşünüyorlar. Bu konuda farkındalık oluşturmak için çalışmalar planlayan öğrencilerimiz masal kahramanlarından da yardım alacaklar.

Şbt

Ören İlkokulu öğrencileri "Doğanın Koruyucuları" e Twinning projesi ile doğal kaynakların etkin kullanılması ile ilgili çevrelerinde bir farkındalık oluşturmayı hedefliyorlar.

Okulumuz bugün açılıyor.

6 Eylül 2021'de başlayan ve 21 Ocak'ta sona eren ilk dönemin ardından ikinci yarıyıl, 7 Şubat'ta başlıyor. İkinci dönemin ara tatili 11 - 15 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı bilim ve sanat merkezlerine alınacak özel yetenekli öğrencileri belirlemek üzere 2021-2022 eğitim öğretim yılında yapılacak olan öğrenci tanılama ve yerleştirme sürecine ait kılavuz yayımlanmıştır.

Bilim ve sanat merkezlerine öğrenci tanılama sürecine ilişkin işlemler 1, 2, 3 ve 4. sınıf seviyelerinde sınıf öğretmenleri tarafından yetenek alanlarına göre aday gösterilen öğrenciler arasından yapılacaktır.

Öğrencilerin yetenek alanlarına göre aday gösterilme işlemleri 10-21 Ocak 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

15 Temmuz e-Gazetemiz yayında.