Sağlık, Temizlik ve Beslenme Kulübümüzün Tohumluk Vakfı ile ortaklaşa yürüttüğü Zamana Atılan Tohum Projesinin bu haftaki atölyesi "Tohum Topu Etkinliği" oldu.
"Zaman Atılan Tohum" projesinin yeni etkinliği olan Tohum Topu atölyesi kapsamında kulüp öğrencilerimiz, toprak ve su kullanarak bir hamur oluşturdular. Bu hamurların içine tohumları ekleyerek top şekline getirdiler. Öğrencilerimiz oluşturdukları bu tohum toplarını okul bahçemize atarak daha yeşil bir dünya için doğaya katkıda bulundular. "Tohum Topu" atölyemizde öğrencilerimiz hem el becerilerini geliştirdiler hem de doğaya karşı sorumluluklarını yerine getirmiş oldular.
Gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğimizde öğrencilerimize atölye çalışmasını yapan Organik Tarım Üreticisi Zehra Kul'a, kulüp öğretmenimiz Melike Gündoğan'a, Tohumluk Vakfı İzmir İl Başkanı Ümit Özşaşal'a, paydaşlarımız vakıf gönüllüleri Hanife Alcan ve Hülya Kapar'a desteklerinden ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz.