İZMİR / KEMALPAŞA - Ören İlkokulu

Psikososyal Destek Eğitim Programları

DEPREM

Psikoeğitim Programları

Okul Öncesi Psikososyal Destek Deprem Psikoeğitim Programına ulaşmak için tıklayınız.

İlkokul Psikososyal Destek Deprem Psikoeğitim Programına ulaşmak için tıklayınız.

Broşür

Aileler İçin Çocuklara Yardım Rehberi-Broşürüne ulaşmak için tıklayınız.

Öğretmenler İçin Yardım Rehberi-Broşürüne ulaşmak için tıklayınız.

Yetişkinler İçin Yardım Rehberi-Broşürüne ulaşmak için tıklayınız.

Sunu

Deprem - Aile ve Öğretmen Bilgilendirme Oturum Sunuları için tıklayınız.

Hikaye

Oyuncak Moli Sallanıyor (TÜRKÇE) kitabına ulaşmak için tıklayınız.

Sallanan Karınca Yuvası (TÜRKÇE) kitabına ulaşmak için tıklayınız.

YAS

Psikoeğitim Programlar

Okul Öncesi Psikososyal Destek Yas Psikoeğitim Programına ulaşmak için tıklayınız.

İlkokul Psikososyal Destek Yas Psikoeğitim Programına ulaşmak için tıklayınız.

Broşür

Aileler İçin Bilgilendirme Rehberine (Çocuk ve Ergenlerde Kayıp-Yas) ulaşmak için tıklayınız.

Öğretmenler İçin Bilgilendirme Rehberine (Çocuk ve Ergenlerde Kayıp-Yas) ulaşmak için tıklayınız.

Sunu

Kayıp ve Yas - Aileler ve Öğretmenler İçin Bilgilendirme Oturum Sunularına ulaşmak için tıklayınız.

Hikaye

Beneklerini Kaybeden Sarı (TÜRKÇE) kitabına ulaşmak için tıklayınız.

Üzgün Benekler (TÜRKÇE) kitabına ulaşmak için tıklayınız.

ÖĞRETMEN PSİKOEĞİTİM PROGRAMI

Zorlayıcı Yaşam Olayları Sonrası Öğretmen Psikoeğitim Programına ulaşmak için tıklayınız.

ÇALIŞANA DESTEK

Afet ve Acil Durumlarda Psikososyal Destek Hizmeti Sunan Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmenler İçin Psikoeğitsel Destek Grubu Programına ulaşmak için tıklayınız.

Afet ve Acil Durumlarda Psikososyal Destek Hizmeti Sunan Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmenler İçin Öz Bakım Paketi Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmenler İçin Stres Kaynakları ve Öz Bakım El Kitabına ulaşmak için tıklayınız.

Öz Bakım Broşürüne ulaşmak için tıklayınız.

SALGIN HASTALIK PSİKOEĞİTİM PROGRAMI

Salgın Hastalık Psikoeğitim Programına (Okul Öncesi) ulaşmak için tıklayınız.

Salgın Hastalık Psikoeğitim Programına (İlkokul) ulaşmak için tıklayınız.

Salgın Hastalık Döneminde Psikolojik Sağlamlığımızı Korumak - Aileler İçin Çocuklara Yardım Rehberine ulaşmak için tıklayınız.

Salgın Hastalık Döneminde Psikolojik Sağlamlığımızı Korumak - Öğretmenler ve Öğrencileri İçin Yardım Rehberine ulaşmak için tıklayınız.

Salgın Hastalık Döneminde Psikolojik Sağlamlığımızı Korumak - Yetişkinler İçin Yardım Rehberine ulaşmak için tıklayınız.

Salgın Hastalık Psikoeğitim Çalışması Aile Bilgilendirme Sunusuna ulaşmak için tıklayınız.

Salgın Hastalık Psikoeğitim Çalışması Öğretmen Bilgilendirme Sunusuna ulaşmak için tıklayınız.

NOT: Tüm eğitim kademeleri düzeyindeki bilgilendirmelere ulaşmak için tıklayınız...

Yayın: 20.02.2023 - Güncelleme: 20.02.2023 11:45 - Görüntülenme: 131
Kaynak: https://orgm.meb.gov.tr/www/psikososyaldestekegitimprogramlari/icerik/1759