Psikososyal Bilgilendirme Rehberi

"Geçmişe Mektup" hikâye kitabı için Tıklayınız

Afiş

06-05-2021

"Salgın Hastalık Sürecinde Psikolojik Sağlamlığımızı Korumak İçin Yapmamız Gerekenler" afişi için Tıklayınız

Broşürler

06-05-2021

Aileler için "Küresel Salgın Sürecindeki Belirsizlikler Karşısında Psikolojik Sağlamlığımızı Korumak" broşürü için Tıklayınız

Gençler için "Küresel Salgın Sürecindeki Belirsizlikler Karşısında Psikolojik Sağlamlığımızı Korumak" broşürü için Tıklayınız

Yetişkinler için "Küresel Salgın Sürecindeki Belirsizlikler Karşısında Psikolojik Sağlamlığımızı Korumak" broşürü için Tıklayınız

Kitapçıklar

06-05-2021

"Travmatik Yaşam Olayları Karşısında Okulda Psikolojik Sağlamlığı Korumak - Öğretmenler İçin Bilgilendirme Rehberi" kitapçığı için Tıklayınız

"Travmatik Yaşam Olayları ve Ailede Psikolojik Sağlamlık - Aileler İçin Bilgilendirme Rehberi" kitapçığı için Tıklayınız.

Okul Öncesi - İlkokul Yönelik "Doğal Afet (Deprem) Psikoeğitim Programı-İzmir" kitapçığına ulaşmak için tıklayınız.

Okul Öncesi - İlkokul Yönelik "Doğal Afet (Deprem) Psikoeğitim Programı-İzmir" slaytına ulaşmak için tıklayınız.

Afet Sonrası Yetişkinler için Psikososyal Yardım Kılavuzu için tıklayınız.

Afet Sonrası Aileler için Çocuklara Psikososyal Yardım Kılavuzu için tıklayınız.

Elif ile Alp Piknik Hazırlığı Seslendirme ile desteklenmiştir. İzlemek için tıklayınız.

Elif ile Alp Benzetme Oyunu Seslendirme ile desteklenmiştir. İzlemek için tıklayınız.

Elif ile Alp Çocuklar için Psikoeğitsel Etkinlikler Seslendirme ile desteklenmiştir. İzlemek için tıklayınız.

Elif ile Alp Benzetme Oyunu Sesli Betimleme ile desteklenmiştir. İzlemek için tıklayınız.

Elif ile Alp Piknik Hazırlığı Sesli Betimleme ile desteklenmiştir.İzlemek için tıklayınız.

Elif ile Alp Çocuklar için Psikoeğitsel Etkinlikler Sesli Betimleme ile desteklenmiştir. İzlemek için tıklayınız.

"Yetişkinler için Bilgilendirme Rehberi" ulaşmak için tıklayınız.

"Aileler için Çocuklara Yardım Rehberi" ulaşmak için tıklayınız.

Elif ile Alp 1 "Okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik Psikoeğitsel Etkinlikler Kitapçığı 1" ulaşmak için tıklayınız.

Elif ile Alp 2 "Okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik Psikoeğitsel Etkinlikler Kitapçığı 2" ulaşmak için tıklayınız.

Elif ile Alp 3 "Okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik Psikoeğitsel Etkinlikler Kitapçığı 3" ulaşmak için tıklayınız.

Elif ile Alp 4 "Okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik Psikoeğitsel Etkinlikler Kitapçığı 4" ulaşmak için tıklayınız.

"Okul Öncesi-İlkokullara Yönelik Yüz Yüze Eğitim Yolu İle Uygulanacak Salgın Hastalık Psikoeğitim Programı"na ulaşmak için tıklayınız.

"Okul Öncesi-İlkokullara Yönelik Uzaktan Eğitim Yolu ile Uygulanacak Salgın Hastalık Psikoeğitim Programı"na ulaşmak için tıklayınız.

"Okul Öncesi-İlkokullara Yönelik Uzaktan Eğitim Yolu ile Uygulanacak Salgın Hastalık Psikoeğitim Programı" slaytına ulaşmak için tıklayınız.

Psikososyal Destek Programı Uygulama Kılavuzu indirmek için tıklayınız.

Psikososyal Önleyici Destek Programı Kitabı indirmek için tıklayınız.

Psikososyal Güçlendirici destek Programı Doğal Afet Kitabı indirmek için tıklayınız.

Psikososyal Güçlendirici Destek Programı Ölüm-Yas Kitabı indirmek için tıklayınız.

Psikososyal Güçlendirici Destek Programı Göç Kitabı indirmek için tıklayınız.

Psikososyal Güçlendirici Destek Programı İntihar Kitabı indirmek için tıklayınız.

Psikososyal Güçlendirici Destek Programı Terör Kitabı indirmek için tıklayınız.

Psikososyal Güçlendirici Destek Programı Cinsel İstismar Kitabı indirmek için tıklayınız.

Psikososyal Destek Programı Uygulamalarına İlişkin Açıklamalar (GÜNCEL)

NOT: Tüm eğitim kademeleri düzeyindeki bilgilendirmelere ulaşmak için tıklayınız...

Yayın: 20.02.2023 - Güncelleme: 20.02.2023 12:07 - Görüntülenme: 121
Kaynak: https://orgm.meb.gov.tr/www/psikososyalbilgilendirmerehberi/icerik/1314