Etiket Sonuçları: izmir

Ağu

Hayata Hazırım Eğitim Merkezi projesi kapsamında Narkotik ekiplerince "En İyi Narkotik Polisi Anne"eğitimi verildi.

May

İzmir Kemalpaşa Ören İlkokulundan anlamlı etkinlik.

Eyl

2022-2023 ders yılının 12 Eylül 2022 tarihinde başlayacaktır.

2-      Okul öncesi eğitim ile ilkokul 1 inci sınıfa başlayacak öğrenciler için 05 Eylül - 09 Eylül 2022 tarihleri arasında uyum (oryantasyon)  eğitimlerinin yapılacaktır.

3-      Okul öncesi eğitim ile ilkokul 1 inci sınıfa başlayacak öğrencilerimizi 05 Eylül Pazartesi günü Saat 10.00'da velileri ile birlikte okulumuza bekliyoruz.

4-      2, 3, 4 ve Özel Eğitim Sınıfı Öğrencilerimiz 12 Eylül Pazartesi günü başlayacaklardır.

5-      Okul öncesine öncelikle 5 yaş çocukların kaydı yapılacaktır. Okulumuzun kayıt alanındaki bütün 5 yaş çocukların kaydı yapıldıktan sonra fiziki imkânlarımızın yeterli olması halinde 4 veya 3     yaşındaki çocukların da kaydı yapılabilecektir.

6-      Okul kıyafetlerimizde herhangi bir değişiklik yoktur.

7-      2022 – 2023 Eğitim Öğretim Yılına ilişkin İş ve İşlemler, Bakanlığımızın 22/08/2022 tarihli ve E-83203306-10.03-55644545 sayılı yazılarında belirtilen talimatlar çerçevesinde yürütülecektir.

Eyl

Okulumuz 5 Eylül Pazartesi günü anasınıfı ve birinci sınıf öğrencilerinin uyum haftası programı ile açılacak.

Bu kapsamda öğrencilerimizin sağlıklı şartlarda eğitim faaliyetlerini sürdürebilmeleri için gerekli temizlik, bakım, yenileme çalışmaları yapılmıştır.

Gerek pandemi şartlarının göz önünde bulundurulması gerekse yaz tatili ile birlikte okulumuz baştan sona ve tüm bölümleri ile dezenfekte edildi, temizliği tamamlandı. Bakanlığımız tarafından gönderilen ödenekler çerçevesinde hazırlıklarımızı tamamladık.

Öğrencilerimizi heyecanla bekliyor, personelimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Eyl

Bakanlığımızın başlattığı Aile Okulu Projesi kapsamında Aile Okulu Veli Eğitimleri okulumuzda başladı.

Yaz tatilinde okulumuzda açtığımız Aile Okulu Veli Eğitimi kursumuzu, 2022-2023 Eğitim öğretim yılında da tüm velilerimize yönelik olarak gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.

Yaz tatilinde olmamıza karşın kursumuza katılan velilerimize teşekkür ederiz.

May

Çölyak hastalığı,  genetik olarak yatkın bireylerde buğday, arpa, çavdar, yulaf gibi tahıl ve tahıl ürünlerinde bulunan "gluten" proteinine karşı duyarlılık sonucu gelişen ince bağırsak hastalığıdır.

Nis

21 Nisan Perşembe günü saat 14.00'da okulumuz bahçesinde, Kemalpaşa Belediyesi organizasyonu ile düzenlenecek olan "23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği", Arnavutluk, Bulgaristan, Gürcistan ve Makedonya'dan gelecek 200 çocuğumuzun okulumuzda misafir edilmesiyle gerçekleştirilecektir. Şenliğimize tüm velilerimiz ve mahalle halkımız davetlidir.

Tarih: 21 Nisan Perşembe

Saat:14.00

Yer: Ören İO-OO Bahçesi

Nis

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu bugün Ören'den geçti.

Mrt

İzmir'in Türkler tarafından fethinin Türk Tarih Kurumu tarafından 25 Mart 1081 tarihi olarak kabul edildiği "İzmir'İn Fethi" günü kapsamında okulumuzda konu ile ilgili öğrencilerimize bilgi verilmiş, okul panosu hazırlanmıştır.

Mrt

Dünya nüfusundaki artış, yanlış ve özensiz kullanım ile giderek büyüyen temiz su sorununa dikkat çekmek, içilebilir su kaynaklarının korunması ve çoğaltılması konusunda somut adımlar atılmasının sağlanmasında teşvik olması amacıyla 1993 yılında Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda, 22 Mart tarihi 'Dünya Su Günü' olarak ilan edildi.

Mrt

Öğrencilerimiz bilinci tüketici nasıl olur konusunu uygulamalı olarak öğrendiler.

Mrt

Okulumuz 1-B Sınıfı doğasever öğrencileri, öğretmenleri Zühal Akdoğan Korkmaz önderliğinde yürüttükleri "Doğanın Koruyucuları" (Guardians of Nature) adlı e Twinning projesi kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attılar.

Mrt

Ören İlkokulu olarak, TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen yarışmaya katıldık.